fredag 25 juli 2014

Söndags update..

Snart är det måndag morgon och semestern är över för den här gången. Känns helt okej för vi har hunnit med en hel del :) det enda som inte hunnits med är bloggen! Så ska uppdatera er lite nu.

Underbara sommar med 32 grader, är inte det högsta drömmen?! Haha, fast just denna sommar hade jag gärna haft det lite svalare så att vi kunnat vara ute mer med Nellie. Har mest blivit att sova inne på dagen och flytta ner för natten för att inte smälta bort helt. Annat var det när Liam föddes i augusti, då var det på med overall och varma filtar när vi kom hem i oktober. Det är så mycket lättare att skydda en liten mot kyla. 
Vi har inte bara svettats på semestern, vi har åkt en hel del bil också ;) varit i Vimmerby och hälsat på Pippi och Emil. Jag och Liam tyckte nog det var lika roligt att leka i alla småhusen, titta på små teaterföreställningar och äta glass. Eftersom vi har en lite ( läs väldigt) åksjuk kille så valde vi att bara stanna på Astrid Lindgrens Värld över dagen. Vi tänkte att efter en hel dag med massa sol,spring,bus och skrind-åkning med kusinen så kommer han slockna i bilen utan problem och slippa må dåligt i bilen. Fungerade riktigt bra, båda barnen somnade gott i baksätet på väg till hotellet. Vilket hotell vi valde! Så nöjda! bara barnfamiljer så att vi kände oss som hemma :) bästa frukosten vi ätit någonsin, trevlig personal och Liam fick lite pyssel när vi checkade in :) vi bodde i Norrköping, på Best Western intill Ingelsta shoppingcenter. Morgonen där på tog vi en tur till Kolmården, pappas stora favorit! Och visst var det bra, vilka barn älskar inte djur. Såg delfinshowen som jag minns från när jag var liten, tittade på elefanternas uppvisning och massa apor och gick väldigt mycket i vad som kändes som bara uppförsbackar ;) hehe! Riktigt bra rumpträning, det gillar vi!! Klarade oss nästan helt från regnet, kom lite när vi åkte gondolen, linbanan. Om det var häftigt! JAA!! Men ingen riktig semester utan en rejäl regnskur och regnponchos till Liam, mamma och skrindan.. Pappa klarade sig med bara regnjacka, om han var blöt sen. Haha :) 
Så första riktiga bilsemestern klarade vi riktigt bra :D 
När vi startade bilen och semestern mot Småland strax för kl 5 hade vi planerat att då sover barna så slipper dom känna av ALLA timmar i bilen. Men som det är att ha två små guldklimpar så blir det ganska ofta inte riktigt som mamma och pappa har tänkt sig. KLARVAKEN Liam som frågar efter Pippi.. Haha :D gick väldigt bra ändå, blev lite illamående och ett klädbyte. Sedan på vägen till hotellet blev vi vuxna lite hungriga. Och vad är smidigast om inte McDonald's..kommer inte ens märkas att vi saktar ner i några minuter, för dom snarkar så gott. Haha! Där fick vi ;) så fick bli blöjbyte och matpaus innan Norrköping. 
Skönt att vara hemma :) blir det ett nytt besök i Kolmården och Vimmerby så stannar vi längre för vi hann inte riktigt med att se allt. Men ändå glada och nöjda :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar